Stages L (Left)

A Stages L wattmérők továbbfejlesztett elektronikával rendelkeznek, mely a legújabb generációs antennát foglalja magában, mely immár hatszor erősebb, mint amit eredetileg használtak, tovább bővítve így a használható fejegyeségek körét, melyek ahogy eddig is, ANT+ és Bluetooth szabvánnyal kapcsolódhatnak. A továbbfejlesztett gyorsulásmérő és a hozzáadott giroszkóp tovább javítja a pedálfordulat felbontását. Különösen MTB felhasználásra ún. Hall-Effect-en alapú rendszer segítségével egy hozzáadott mágnes tovább növelheti a mérés pontosságát.

Továbbra is IPX7 vízállósággal rendelkeznek, a 2032-es elem segítségével is 200 óra feletti az akkumulátor élettartama.

Továbbfejlesztették a pontosságot is, mely így már +- 1,5%-os, a folyamatos firmware upgrade-eket pedig telefonon keresztül továbbíthatjuk az eszközre a Stages Power app segítségével.

AZ ATC (Active Temperature Control) – aktív hőmérséklet vezérlés segítségével automatikusan korrigálja a mért értékeket a hőmérséklettől függően, így minden körülmények között pontos értékeket kapunk.

Csupán 15 grammal nehezebb, mint egy Stages Power nélküli kar.

Mérési határok: 0-2500 watt

Pedálfordulat határok: 20-220 rpm

A termékhez élettartam hosszú hozzáférés jár a Stages Linkhez, továbbá 2 hónapos ingyenes Stages Link premium tagság az ezzel járó edzés-tervezés is a csomag része.

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Stages Power L Campagnolo Record

  • Gyártó: Stages
  • Cikkszám: RECL-CF
  • 284 900Ft


Lehetséges opciók

Kérjük válaszd ki az általad keresett színt és méretet a termékből, ezt követően láthatod az aktuális, ténylegesen elérhető készlet állapotot a termékről


Ezt a terméket megvásárolhatod viszonteladói partnereinknél ITT., kérjük vedd fel velük a kapcsolatot a megrendeléshez